marți, 17 februarie 2009

Iubire la imperfect...
"Este o greseala sa pui in scena un numar mare de personaje. Centrul gravitational trebuie compus doar din doua: el si ea...." Anton Cehov
"Dragostea vine intotdeaunea pe neasteptate, uneori chiar fara sa o doresti. Oare cine are timpul, forta, posibilitatea? Sa iubesti este o dovada de risipa, e emotionant, obositor; si de fiecare data cand cineva iubeste, sufera - macar un pic."
"Pasiunea deschide in fata noastra spatii care inainte nu existau, iar cand aceasta va inceta, acestea vor redeveni inexistente, inchizandu-se asemenea apei in siajul unei barci cu motor"
"Oricine a incercat-o vreodata stie ca iubirea, ca sa fie tinuta in viata, pretinde dificile si obositoare perioade de lipsa totala de spontaneitate."
"Ce frumoase sunt inceputurile cand iubirea pare perfecta, de o perfectiune stranie, diferita de tot ce-ti imaginasesi vreodata despre ea."
"Fiecare iubire inseamna a investiga unul asupra celuilalt. Adulmeci, descoperi elemente, faci deductii si cauti confirmari. Afli lucruri care nu-ti fac deloc placere, dar putin mai tarziu iti dai seama ca sunt exact ceea ce cautai de fapt. In realitate, investigand asupra celuilalt, investighezi asupra propriilor tale gusturi."
"Marii seducatori nu se lasa coplesiti de pesimism si de disconfort. Surad cu eleganta, o incaseaza fara sa clipeasca, si cauta sa fructifice in propiul beneficiu situatiile potrivnice."

Un comentariu:

ania spunea...

hai k stiu eu de unde le-ai luat:P